Lid Worden

 

Aanmelden / Inschrijven / Afmelden / Overschrijven
De eerste vraag van het aanmeldformulier is aan u het verzoek onze Privacyverklaring te lezen (klik op deze link) en akkoord te bevinden. Wij zijn namelijk verplicht aan u te melden hoe wij met uw gegevens omgaan. bent u het daar niet mee eens kunt u geen lid worden van onze vereniging. Het klinkt bot maar de wetgeving verplicht ons daar toe.

Na het invullen van het digitaal aanmeldformulier bent u nog geen lid van onze vereniging!!! Hiervoor moet er eerst een aantal zaken geregeld worden. Lees dat hieronder a.u.b.!!

Voordat u (vooral voor jeugspelers) de inschrijfprocedure begint kunt u beter eerst een (paar) proeftraining(en) meemaken. Doe dit in overleg met onze hoofd jeugdopleiding, jeugdcoördinator of betreffende trainer. Vul eerst digitaal ons aanmeldformulier volledig in (te vinden op deze site) en na de verzending nemen wij contact met u op. U kunt ook het aanmeldformulier downloaden, invullen en afgeven op de vereniging met de gewenste documenten.

Er is duidelijk een verschil in aanmelden en inschrijven. Inschrijven doen we alleen op de vereniging na uw digitale/schriftelijke  aanmelding en eventuele proeftraining.
Na inschrijving op de vereniging melden wij u ook aan bij de KNVB.

Als u zich heeft ingeschreven en u besluit dat u na één of een paar wedstrijden niet meer mee te spelen, dus uw team de rug toe keert, bent u ons de volledige contributie schuldig.

Inschrijving volgt pas na goedkeuring van de hoofd jeugdopleiding, jeugdcoödinator of trainer.

Voor jeugdspelers t/m 15 jaar geldt altijd dat een ouder of voogd de speler moet aanmelden/inschrijven!

Link naar het (digitaal) aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina. Maar lees eerst deze pagina!


Inschrijven
De inschrijving vindt plaats op de vereniging door een bestuurslid en speler(ster) en/of een ouder/verzorger. Er dienen dan een aantal zaken geregeld te worden die met u vooraf besproken zijn (denk aan: kopie ID, foto en kledingpakket).

Tevens moet de nieuwe speler(ster) na inschrijving aangemeld worden bij de KNVB en het lidmaatschap bij onze vereniging moet daarna door de KNVB goedgekeurd worden.

Lukt het niet om digitaal in te schrijven!
U kunt dan hier het aanmeldformulier downloaden. Print het en vul het in met blokletters en voeg alle gewenste documenten toe (foto, kopie legitimatiebewijs enz.) Daarna op de vereniging inleveren.

Afmelden (LET OP BELANGRIJK)
Als u onze vereniging wenst te verlaten moet u dit schriftelijk (zie hieronder) kenbaar maken voor 1 juni van het lopende seizoen.

Als de afmelding na 1 juni van het lopende seizoen bij ons binnenkomt bent u ons 50 euro verschuldigd.

Meldt u zich pas na 15 augustus van het lopende jaar af dan bent u ons de contributie van het nieuwe seizoen verschuldigd!

Wanneer u besluit om ons in het lopende voetbalseizoen te verlaten, wordt er geen "restant contributie" terug betaald!

Afmelden per post:
avv ZSGOWMS t.a.v. Secretaris
p/a Freek Oxstraat 25 HS
1063 ZV  AMSTERDAM
Afmelden per e-mail:
zsgowms@msn.com

Per post of per email zijn de enige manieren om u af te melden!

Andere manieren worden niet geaccepteerd!
Dus afmeldingen per telefoon of mondeling worden niet geaccepteerd.

Overschrijven
Heeft u bij ons uw verplichtingen voldaan zoals contributie en/of boete(s), materialen compleet ingeleverd, dan is er geen enkel beletsel van ons om uw overschrijf verzoek goed te keuren.

Indien u naar een nieuwe vereniging (of naar ons) wenst te gaan dient u zich tussen 1 maart en 15 juni (23:59 uur) te melden bij de nieuwe vereniging die uw overschrijf verzoek moet invullen in het KNVB programma "Sportlink Club" om de overschrijving in gang te zetten. Zorg er wel voor dat uw verplichtingen voldaan zijn!!
Zo niet, dan kan de oude vereniging uw overschrijf verzoek blokkeren!!
 
 
-------------------------------------------------------------------------------
Voordat u zich aanmeld, even de Privacyverklaring lezen a.u.b.

Link naar het digitaal aanmeldformulier

U kunt ook het blanco aanmeldformulier hier downloaden om met de hand in te vullen en op de vereniging in te leveren met de gewenste documenten.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!