Algemeen

ZSGOWMS is op zoek naar bedrijven, organisaties en particulieren die ons kunnen helpen met financiële ondersteuning.
Deze financiële ondersteuning kunnen wij gebruiken voor clubkleding, aanschaf of onderhoud materialen, bekostigen evenementen of b.v. een ruggensteuntje voor de vrijwilligers.
Sponsoring is belangrijk voor het voortbestaan van onze vereniging. Sponsors vormen een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Deze dragen bij aan het doelmatig verwezenlijken van onze sportieve doelstellingen.

We hebben een folder gemaakt waarin de verschillende mogelijkheden op een rijtje zijn gezet. Een combinatie van de genoemde optie's is natuurlijk ook mogelijk.
Ook sponsor oplossingen op maat kunnen samen met u besproken worden. We staan altijd open voor nieuwe sponsor mogelijkheden.

Neem contact op met één van de hieronder vermelde personen wanneer u met ons over sponsoring wenst te praten.

Sponsor commissie:
Henk Fritz 06-20405344
Peter van Kranen 06-27127380
Wim Joosen 06-16276918

Waarom zijn sponsoren belangrijk?
Ieder team speelt in shirts van de vereniging, die zijn of worden gekocht van sponsorinkomsten. Wij zijn deze sponsoren daarvoor ook zeer erkentelijk. De overige kleding dient u zelf aan te kopen, daarvoor hebben wij voor u aantrekkelijke afspraken gemaakt met de leveranciers (sponsoren).
Op dit moment is NIKE onze kleding sponsor en met veel genoegen kunnen wij u melden dat zij dit al een aantal jaren voor ons en de spelers doen!
 
Alle spelers (jeugd en senioren) maar ook leiders, verzorgers enz. profiteren van deze afspraken door de aanbiedingen die zijn gemaakt met deze sponsor en de leverancier!
De contributie is bij onze vereniging onder het gemiddelde van Amsterdam en daar zijn wij zeer trots op. Dit kan alleen omdat wij een goede groep sponsoren hebben die vertrouwen hebben in onze vereniging en hun naam wensen te koppelen aan onze vereniging.
Lees voor het belang van sponsoring het artikel van de columnist Henk Noort uit het Financieel Dagblad.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!